Med PLUS från ARN till TXL via CPH…

Torsdag em, stora hemresedagen för alla konsulter. Inte en ultimat resdag via Danmark. Halva planet var ju PLUS för tusan! Å knökfullt!
Prioriterad boarding för 80 procent, typ! Lär och lägg på minnet!
För mig var det ändå en del pysslande att få till en passande avgång. Målet var att äntligen komma via CPH, Kastrup och kunna testa SAS loungen. Frågan är nu om det var värt ”omvägen”? Ja, med tanke på att det blir en ”pinne” till i statistiken och några extra poäng möjligen. Men loungen i sig? Knappast! Kör på Oslo om du kan välja! Så mycket trevligare!

Ett sent ankommande plan, så vi blev sena iväg. Trist att bara stå och vänta! Dessutom C10, skum gate! Inte en skärm som berättade var man skulle? Man vill ju inte riskera att hamna fel. Kaos vid boarding. Men väl ombord flöt det på.
I luften, och 40 minuter till landning! Här var det effektiv servering och goda enkla renklämmor! Bra där!
Bonus i form av ett uppgraderat plan med ny snygg inredning! Till och med en känsla av mer benutrymme!
Sedan en klar överraskning att få ankomma huvudterminalen på Tegel. När hade man senast den äran?? Har väl varit buss sista 83 gångerna? Mer ändå! Snabb leverans av bagaget. Rödtaggat och bland de första väskorna på bandet. Massa bra gjort!

Men bäst i dag...
Härlig känsla att åter vara här! Klart det blev en promenad till Kempinskis och min favoritkypare i tjänst tog i hand, och önskade välkommen tillbaka.

Är det bra eller dåligt?
Vad jag älskar den här stan...!

Blir inga bilder för uppkopplingen suger...

0 kommentarer publicerat i , Resor Berlin;
Taggar: A320, ARN, Berlin, CPH, SAS Business Lounge, SAS Plus, TXL