Lite till bara...

(null)
Nu är vi igång! Kör så det ryker, svingar så det svider! Pass både fm och em... Kroppen skrik! Hårt, men därefter är man galet nöjd! 
Tur att man har fortsatt semester på hemmaplan. Tid att vila upp sig!

Träningsresa till Sitges...

(null)
Nu är det ju så att jag inte är ute på en ren nöjesresa! Har valt att ta mig lite ur "boxen" och kör en träningsresa till Sitges, inte långt från Barcelona. Arrangör är mitt gym Puls & Träning. Inte något lyxigt hotel och härlig poolbaren med drinkar i sikte! Men en otroligt charmig liten stad med gränder och närhet till havet. Träningen sker bl a på stranden, med sand från topp till tå som belöning. Powerwalks på strandpromenaden eller yoga i en närliggande dansstudion. 

Måste erkänna att jag är positivt överraskad! Ett kul sätt att testa något helt nytt! Men även spännande med nya bekantskaper. 
Finns även tid för egen rekreation, kolla folk eller bara njuta i solen!
(null)

Taggar: träningsresasitges18 Spanien Sitges träning;

Business med Lufthansa...

Ytterligare en erfarenhet rikare. Jag har dragit till Spanien på träningsresa och flyget gick via Frankfurt. För en gång skull valde jag faktiskt bort SAS och satsade på Lufthansa, orsaken var ett 50 procent lägre biljettpris. Pengar jag kan använda för ytterligare en resa!
Dessutom var det en snabb förbindelse som inte startade i ottan. 

Mycket nöjd med både servering och käk! Dessutom var det god komfort. Detta med ett ledigt mittensäte är verkligen extra lyxigt. Ger till och med en smula privat space. 
Min ända negativa åsikt är detta med snabba byten... Kan erkänna att jag helt glömde bort detta med att det är buss till terminalen i Frankfurt. Jag räknade bara med att en plats på andra raden och det skulle gå att byta på 45 minuter. Men hela planet skulle ju tömmas! Klantigt! Vet ju detta!
Återigen räddad av en försening! Utan en extra 20 minuter och jag hade missat min connection. 
(null)

(null)