Optimister, är vi allihopa...!


Känns som total katastrof! Ymnigt snöfall, någon timme under förmiddagen. Kunde bara beskåda spektaklet genom fönstret. Det märkliga var väl att det bara någon timme senare var total barmark! Så inget ont, som inte har nå't gott med sig!

Hade någar tidigare kollegor på middag i kväll. Konstaterade under middagen att det är knappt tre månader kvar. Sedan vänder det igen, och blir mörkare...
Vilken härlig dag...!   ;-)

Isvindar friska...!


Fotosafari med systersonen!
Trodde det vara vår...? Sommartid! Balkongen blommar ju! Men attan, nästan så man trodde man satt på ett isflak och seglade för vinden! Det var ju så kalla vindar där nere runt Norr Mälarstrand. Ja, inte bara där förresten! Målet var egentligen Gamla Stan, men vi fick ge upp vid Stadshuset. Byta kurs, satsa på Drottninggatan... Lä, mellan husen.

Hade hoppats på att kunna värma oss på vägen. Men det är ju bara sommar ställen! Boule Bar, Mälarpavijongen, MS Gerda... Som spöken i is skrud! Dystert övergivna!
Orangeriet, öppet tack och lov! Men så tänkte även alla andra, inte en chans till ett bord!

Väl hemma, tog timmar att tina upp! Trots varm dusch och tjock tröja!
April väder i mars... Kan vi på maj väder i april...? Försommar, tack!

Mälarpaviljongen, isigt, övergivet, rent av öde...!

Inte en snödroppe...!


Men ett gäng andra vårblommor har nu intagit balkongen. Så härligt att bli av med alla torr "snöande" ljung plantor som funnits där sedan i höstas!

Vår på riktigt, vår på balkongen!
Prunkar i blått, gult och grönt! Så skirt!
Passade även på att sitta en stund i soffan och bra njuta. Men det var ju inte premier, redan förra helgen var det ju lägen för en kaffe i solen!
Man blir verkligen hög av ljuset! Nu är det på riktigt.

Meningen var att shoppa loss bland plantorna på torget. Men jag hittade vad jag sökte på DagLivs. Varför gå över ån efter vatten? Å för att slippa bära plantor stan runt...