Lite rosa och rutig...!


En trogen följeslagare, fick stanna på rummet...
Min lilla röda, finns inte mer!
Tio år, och otaliga turer fram och åter... Men i måndags gav den upp! Den var inte ens incheckad. Först släppte ena sidan av handtaget. Sedan var det hela, helt loss!
Har tidigare lämnat in min "stora" för handtagsbyte. Det lönar sig inte!
Så det var "shoppa ny" som gällde!

En resväska på kommando, inte helt lätt kan jag säga!
Den ska vara funktionell, ha stora hjul, väga minimalt...

Kan jag undvika att checka in så... Väskorna har ju en förmåga att åka sin egen väg! Hände igen nu, men den här gången var den kollega som hade otur. Min kom inte i närheten av ett "band"...
Men det är en annan historia!   

Dessutom måste den ju sticka ut, så den syns...!
Om man mot förmodan måste lämna iväg den!
Måste även vara snygg! Eller i alla fall ha attityd, kanske rent av vara cool...?
Väldigt många måsten, det var...!
 
Såg faktiskt en direkt.
Kanske inte totalt ultimat...
Men helt ok! Möjligen lite för stor, i alla fall om man lyssnar på SAS och grabbarna...
Men det blir till att dra åt "snoddarna" lite extra! Det ska gå!

Min nya resekamrat, en lite rosa och rutig!  
Här hör man, Hamburg...!


Affärsresa till härliga Hamburg. Taskiga flygtider gör ju att det blir en bonus kväll. Om man nu ser resandet som en förmån! Har väl inte undgått någon, att jag har mina svagheter?
Den här gången höll vi oss dessutom borta från de stora opersonliga affärshotellen. Valde i stället en klassiker, granne med Centralstationen. Min vana trogen, önskade mig ett rum mot gatan! Fick ett nyrustat dubbelrum för egen räkning mot gränden! Det var riktigt flott!
Sov med öppna fönster, och kunde njuta dubbelt! Härligt, att bara ligga där och höra Hamburg!  

Hotel Europäisch​er Hof, Hamburg... Kan mycket väl tänka mig en privat tur tillbaka. Med lite mer tid! Hotellet har en stor SPA anläggning med och egen pool! Planen var att testa, men tiden fanns inte! Så det var bara att prioritera!
Dessutom pianobar, med "live" pianist! Finns det kvar här hemma??   

Men huvudsakligen, det var två dagar proppade av arbete!
Riktigt givande! Nu väntar vi med spänning på en fortsättning! 
Resultatet av full fart i Hamburgs hetta! För vi hade tråpisk temperatur i dagarna tre...! men döm om min förvåning, när piloten inför landning ropade ut att Stockholm hade 28 grader! Hörde det på tyska först, men trotte jag hört helt fel! 
Men inte då, 28 grader var det...! 

De med röda och gröna ryggar...!


Detta har verkligen varit en vilsam helg!
Få måsten, och mest bara beskådande av molnen som passerat förbi! Lite som navelskådning, kan jag tro? Molnen har varit många, stora och härligt dramatiska! Men också massor av strålande sol, och härlig värme!
För att inte tala om dessa långa ljusa kvällar...! Måste tas till vara! 

Kolla ovan! Hittade en gammal goding för en tid sedan. Löjligt lättläst kan jag medge. "Tre deckare...", en av mina tidiga favoriter! Kan väl ha varit sent 70-tal? Tog mig några timmar och läste den på nytt, under fm. Tänk, kommer fortfarnde ihåg den! Kul att återuppväcka lite gamla minnen. Böckerna var ju grymt spännande, då... Men faktiskt, fortfarande, lite! Även om jag nu visste, hur det skulle gå.

Nu är det kväll, och några måste måste få tränga sig på.
Arbetsveckan blir ju enklare med lite förberedelser! Tvätten är nästan klar! Har till och med haft strykbrädan på besök. Nu ska allt in i garderboben. 
Har nog några räkningar som måste betalas. Träningskläder ska fram. Har tid vid 7 med PTn. Inte världens mest briljanta tid efter en lat lång helg! Kan inte säga att jag direkt längtar! Men vid lunch bär det av till Hamburg, så för att hinna med ett pass under vackan... Väskan måste packas, taxin ska beställas... Diskmaskinen behöver köras en vända, och så ska alla blommorna på balkongen få sig ett bad...
Lika bra att köra på...