Salongen som visar vägen för våren...

Det var lite körigt där före min semester... Missade fullständigt att tipsa om vårsalongen. Tyvärr är det för sent nu då, men jag kan ju bjuda på en av mina favoriter. Fick ju för mig att det var ett foto, men ser nu när jag surfar runt att det faktiskt är olja på duk! Konstnären heter Erika Canohn.
 
Två dagar på nytt jobb och jag är helt slut. Det kostar på energin! Men så inspirerande!

Hemma igen...

Hemma igen då, några timmar försenade beroende på både "snökaoset" tidigare i veckan men framför allt på strejkande flygledare i Frankrike. Det blev till att ändra färdväg! Åka runt helt enkelt, bokstavligen!
Men väl i luften fanns inget att klaga på. Flygresan blev nästan en timme längre, men med gott om plats och bra service... Gick ingen nöd på oss!
Landade sedan mitt i natten på ett förvånansvärt öde Arlanda. Vi var ute bland de första ut, så tack och lov fanns det gott om taxibilar att välja bland...
 
Synd att SAS nyligen dragit in lounge accessen på LAS. Det blev några långa timmar på en sanslöst skrällig flygplats. Till nästa vända måste jag kolla upp om det finns alternativ.
 
Har fortfarande några lediga dagar kvar att avnjuta. Kan inte säga att jag är alltför nöjd över all ny snö! Men tack och lov klarade vi ju oss från det värsta kaoset har jag förstått. Nu rinner det undan igen! Var ju övertygad om att jag skulle komma hem till sol och tackdropp. Planerade långa stärkande promenader i vårvädret!
Får väl ta bussen in till stan. Gillar inte att simma...
Taggar: ARN, B737, LAS, SAS Plus;

Hur blev det, nu då...?

Så var det då dags att sammanfatta veckan. Vi har verkligen haft ett gäng härliga dagar här på Gran Canaria. Kan till och med åka hem med en ganska ståtlig bränna! Nu har den ju en förmåga att rinna av på flyget hem, men det känns riktigt bra!
Om jag kommer att återkomma?
Mycket sannolikt!
Gillade verkligen detta! Lagomtemperatur, lite sömnigt men med ett skönt gemyt. Lite slitet, men med känsla. Inte packat med besökare då det ändå är låg sessong. Det går att hitta sitt eget hörn. Spelar mindre roll att restaurangerna har menyer på svenska och man bara har turister omkring sig, jag är ju ändå bara här för att göra ingenting!
Har även uppskattat hotellet, SENTIDO Gran Canaria Princess. Framför allt poolanläggningen! Men även stora generösa rum och det erbjuds bra service. Bilderna på hemsidan stämmer faktiskt överrens med vad man får!! Däremot hoppar jag middagen nästa gång. Detta med buffe är inte min grej!
Taggar: Hotel, Playa del Ingles, SENTIDO Gran Canaria Princess;