Ett tecken...?


Tro det eller ej, men detta är inte ett reklam! Bara ett lustigt sammanträffande! Just nu läser jag Mari Ljungstedt nya, Det andra ansiktet... Gillar den, har ju tidigare hunnit med de tolv tidigare böckerna i samma serie. Så klart, man fortsätter. Dock kan jag erkänna att jag i dag blev lite full i skratt då en av huvudpersonerna körde en inte helt tillåten frukost date på Hotel Gute i Visby. Inte så märkvärdigt egentligen, serien utspelar sig på Gotland. Bara den lilla detaljen att jag själv hade bokat in ett besök på samma hotel i höst, bara någon timme tidigare. 
Dock i ett dubbelrum...

Taggar: Gotland, Visby, bok;

Fullt ös...


Oj, oj... Fartvinden viner och jag måste sluta fara runt som en duracellkanin. Går inte i längden! Jag vet! Men... 
Det var Eurovision week!! Musik i kubik och en värdig vinnare. Lite 80-tal möter Orienten och jag var fast. Men klart jag hade Frans som delad etta tillsammans med Australien!

Sedan nästa fråga...
Vad ska jag hitta på i höst? Ingen aning! Samtidigt dom Berlin smyger sig på om bara ett par veckor! Å sedan om igen! Men hallå, måste träna!

Såg en reklam i tunnelbanan i går. 
En båttur bort? En minimal flygtur? Sist var jag tolv, typ? Tja...? Varför inte en tur från inrikes? Nästa vecka? Ok, inte det...? Senare...?
Taggar: Gotland, Gotland Visby, Gotland Visby Sverige;

I bland går det undan...

I bland går det undan, tanken hinner inte riktigt med... Ena dagen firar man att det är vår, nästa dag är det full sommar...!  Garderoben är fortfarnde full med vinterkläder! Men balkongen har jag hunnit med att fixa. Blev en riktig makeover! Till och med så jag kan skryta med lite lite solbränna! Det har ju varit ledigthet i några dagar. Fullt ös, men även total soldyrkan!
 
Planen var ju en planerad lyxlunch på Stures i torsdag. Men den bokade vi av! Klart man måste tillbringa dagen utomhus under årets första riktiga vår, sol, sommardag...!
Hamnade i stället på Söder och Boule & Berså. Eller är det rent av Nacka? Man vandrar ju över Danviksbron och hamnar på andra sidan!
Jo då, invigdes med bravur! Vilken härlig dag!
Före det hade jag redan hunnit tömma min balkong, putsat fönster och skurat trätrall...
I bland blir jag själv förvånad!
 
Hyrde in systesonen som bärare och så Plantagen besök i lördags. Vi, och alla andra! En massa grönt och jord bar vi hem! Värsta motionspasset! För att inte tala om efterföljande plantering!
Kan väl hända det kommer en bild! På allt det gröna! När jag säkert vet att det tagit sig! :o)
För det är ett problem förknippat med växter. Jag har inte några gröna fingrar.
Taggar: Sommar, Söder;