Hemma igen...

Hemma igen då, några timmar försenade beroende på både "snökaoset" tidigare i veckan men framför allt på strejkande flygledare i Frankrike. Det blev till att ändra färdväg! Åka runt helt enkelt, bokstavligen!
Men väl i luften fanns inget att klaga på. Flygresan blev nästan en timme längre, men med gott om plats och bra service... Gick ingen nöd på oss!
Landade sedan mitt i natten på ett förvånansvärt öde Arlanda. Vi var ute bland de första ut, så tack och lov fanns det gott om taxibilar att välja bland...
 
Synd att SAS nyligen dragit in lounge accessen på LAS. Det blev några långa timmar på en sanslöst skrällig flygplats. Till nästa vända måste jag kolla upp om det finns alternativ.
 
Har fortfarande några lediga dagar kvar att avnjuta. Kan inte säga att jag är alltför nöjd över all ny snö! Men tack och lov klarade vi ju oss från det värsta kaoset har jag förstått. Nu rinner det undan igen! Var ju övertygad om att jag skulle komma hem till sol och tackdropp. Planerade långa stärkande promenader i vårvädret!
Får väl ta bussen in till stan. Gillar inte att simma...
Taggar: ARN, B737, LAS, SAS Plus;

Kommentera inlägget här :