Favorit i repris...

Har ägnat mig åt en favoritserie några kvällar. Ett två sässonger långt maraton tittande. Favorit i repris, kan vi säga! Docusåpan om Arlanda från 2009. Stockholm Arlanda...
Klart jag bara älskar den! Hittade den på TV3 Play för några år sedan, och så länge den finns kvar är den värd att se. Om och om igen... Man blir lite full i skratt, man blir förvånad. Å visst, en och annan gammal kärra. Thai kör fortfarande med sin B747a exempelvis. Var några år sedan en ersattes med en trippelsjua.
Men det är ändå ju så kul att se!
 
För något år sedan hittade jag samma serie format inspelat på Kastrup. Någon annan playkanal? Kan ha varit 4an? Men gissar att den var inköpt och då hade den begränsad visningstid. Har sökt för att försöka hitta tillbaka till den, men inte... Där går jag bet.
Får hålla tillgodo med fräcka SAS bilder som just nu svämmar över nätet med tanke på deras pågående jubileum. Såg förresten att det på en av dessa bilder dök upp ytterligare en B747. Hade ingen aning om att SAS haft riktiga "jumbosar" i sin flotta? Måste jag googla på.
Annars är ju bilderna på deras nya businesskabin inte heller fel! Även här skulle jag kunna tänka mig en repris, en klar favorit!
Taggar: B747, B777, Play, SAS;

Kommentera inlägget här :