Neon, på min gata i stan...!


Oj, känns som om det vara dagar sedan jag uppdaterade senast...!
Riktgit så illa som känslans säger, är det ju faktikst inte. Men det är en massa som plötsligt kört ihop sig. Som att jag åter har en PC som går varm och skriker om att den håller på att börja koka...! Tror att en knökfull hårddisk kan vara en bidragande orsak. Går inte in en bild till. Eller så tror den att den är en bil, i alla fall om man får tro motorljudet!
Nu har jag ägnat mig åt lite rensning! Vi får se om den kan tänka sig att rulla en tid till...

Å så har det varit en del planeraden av resande som tagit tid. Paris, försöker räkna museum och kyrkor. Har tappat räkningen nu! Å så hur jag ska hinna med mig själv i höst. Ja, men jag ville ju till NYC. Inser ju att det är kört! Å frågan är hur det blir under nästa år, då en i familjen emigrerar över engelska kanalen. Klippkort till Heathrow? Men man kan ju byta, och åka vidare till JFK, har jag hört...? 
Bara en massa svammel, som vanligt!

Men en fläkt av den stora världen!
Hotellet utanför porten, nyöppnar på onsdag! Å en stor fin neon skylt har de hunnit montera! Attans otur, men den syns inte från min balkong! För jag kan inte se runt hörn, ännu! De sista dagarna har varit regnvåta och mörka, då har skylten strålat! Så uppiggande, så fort jag kommit ut på gatan.

Nu börjar strykjärnet stånka och pysa också.
Den vinken var ju fin...! 

Keep on jogging...!


Maraton dags igen...! Ett år sedan sist! Å jag sprang inte i år heller. Men en ordentlig promenad fick det bli! Kungsholmen runt, och lite till. Men knappast några 4,2 mil...! Alltid kul att kolla folk och känna av stämningen. Så mycket folk ute! Å inte bara springare! Knappt man tog sig fram runt Hötorget.

Under em stannade jag till hos min frisör. Timmar senare, klarfriserad och på Odenplan... Fortfarande en massa löpare som ännu inte kommit fram till målet vid Stadion! Men då gick de lite långsammare än när loppets blivande etta och två forsade förbi mig nere på Norrmälarstrand! Gisses, vilken takt de hade! 

BajaMaja köer...

Men det berodde nog på all dricka... En av vätske påfyllnings stationerna - Utanför Centralstationen på Vasagatan...

Ut i naturen...

Å resultatet är en osedvanligt täbbt näsa och tungt huvud! Men det kan det väl vara värt, eller...?
Blev en riktig långpromenad runt Fredhäll och Kristineberg under förkvällen! Verkligen läckra miljöer, och fantastiska vyer! Några av adresserna tror jag att jag skulle kunna tänka mig att provbo på. Annars är det ju inte långt över till min första Stockholmsadress på Lilla Essingen. Kan erkänna att den lilla ön fortfarande har en viss dragningskraft! Verligen en super city miljö, med alla höga husen på den lilla lilla holmen!

Här har vi ju snygga Essingeleden som kurvar sig förbi som en orm...

En övergiven trappa, mitt uti allt det gröna sköna, så doftande...!

Så bland hundkex och syrener... Att tappa ansiktet har jag hört om, men hela huvudet...? Tyder på mord, ond bråd död! Rent av blodigt och lite spektakulärt, utmanande? Som på en pedistal! Men vad är det som händer i våra parker...?