LCHF på nytt vis...?

Vi gör det klart från början, detta är INTE ett betalt sammarbete med någon…! :-)

Det hela började för ett par veckor sedan. Hade en lång natt och svårt att samla tankarna för sömn. Kunde inte skylla på jetlag, bara mindre hälsosamt leverne och en massa tankat... Lite gungigt i tillvaron just nu, bekvämligheten utmanas av förändringar jag inte kan påverka på annat sätt än att utmana dem.    
Surfade runt på telefonen, knappast ultimat! En ny bok brukar alltid verka sövande. Så dök den upp i flödet, ”Livsnjutardieten”, av Erik Hörstadius. Kan det vara nå’t? Nja, kollade programmet; ”Biggest Loser VIP”, han var knappast min favorit.  
Men jag titulerar mig gärna livsnjutare! 

Blev faktiskt lite nyfiken, laddar hem boken och trycker igång den...
När klockan ringer några timmar senare är jag piggare än på länge, har nära nog lyssnat klart på boken. Jag är helt såld på storyn, så inspirerande! Kände så igen mig i hans beskrivning! Måste jag dra till jobbet...? Vill ligga kvar hemma och läsa klart!

Före kvällen har jag till och med hunnit köpa boken i papperform! 

Inte första gången jag testar/funderar över LCHF, har nog testat allt utan att riktigt komma i mål eller känna att jag kan. Boken jag köpte var inte heller den första i ämnet. Dock den första jag läst grundligt redan före inköp. 
Investerade i en ny kokbok för bara några månader sedan, behövde inspiration för matlådor. Visade sig vara LCHF recept. Passande, får se det som ett tecken!
Just detta med matlådor är min stora utmaning! 

Det är vägen som är mödan värd, eller hur var det nu...?

Visa fler inlägg