Amsterdam, tur och retur...

Just hemkommen efter ett något längre besök i Amsterdam. Den här ggn hade jag säkert 30 h på plats? Det blev en mix av framtidsplaner, vad händer just nu och sista natten med gänget. Som jag nämnt tidigare, det är organisatoriska förändringar runt knuten och vi blir nationella igen. Även om vi sannolikt kommar att fortsätta jobba över gränserna.
Inser också att det är dags för ett privat besök i staden! Kan inte fortsätta att bara se den nattetid! Visst, jag älskar neonen och alla ljus. Speciellt nu när det är extra allt och juldekorerat. Men det blir ju väldigt begränsat! Speciellt som man dessutom har hotellet vägg i vägg med kontoret. Skulle vara kul att njuta av de vackra kanalerna och gränderna, när man ser hur det ser ut!
 
Flygandet gick som tåget. Trots det knökfulla planet hem. Dock kan man ju fundera över säkerhetskontrollen på Schiphol. Hur grundlig kan en kontroll bli? Eller snarare, vad är det som händer? Ingenting? Man bara står där när vakterna mest tycks irra runt? Finns säkert ett hemligt system som vi resande inte förstår, men man känner sig lätt maktlös när man står där i bara strumplästen med alla ägodelar spridda i lådor...
Handväskan, datorer, kläder, resväskan...
Väl igenom, och det är en flygplats lik alla andra flygplatser. Möjligen lite större. 
 
Bilden är från vår perfekta inflygning över Stockholm. Fönsterplats, för att bryta vanor! Jobbade stenhårt på att orientera mig, och vackert var det!   
Visa fler inlägg