Inte min vanliga vy...!


Har lämnat storstan, för en sund...
Låter nästans som ölreklam!
Om jag vill vara mig själv för en stund!

Åter i Umeå.
Körig arbetsdag, med en alldeles för tidig flight.
Inkvarterad i stans ända höghus! (Tror jag...?)
Så lite hemma, känner jag mig!
Vyn över älven är vacker. Men taken in mot city är inte heller fel.

Sitter med vidöppet fönster. Skön kväll...!

Vyn över taken...

Hotellet...

Bortom, Lindhagens Backe...!


I dag har jag varit på långpromenad med N runt kvarteret! Det är ju så spännade att se det senaste, allt som händer där borta på udden ut mot Ulvsundasjön. Det byggs ju så det knakar! Hela innerstadskvarter bara växer upp, och är plötsligt inflyttade. Nu händer det även en del ändes strandpromenaden!
Så läckra lägen...!
Förstår att lägenheterna går åt som smör! Det är ju fortfarande sanslöst centralt, och ändå med krypavstånd till närmaste bad brygga!!

Kul också att det mixas. Inte bara borätter! Tycks även bli en hel del hyresrätter, som i de två svarta "skraporna" som bildar port mot Essingeleden. Så coolt...!
Kan bara drömma om utsikten man kommer att bjudas. Kan det bli läckrare??
Jag måste skaffa mig en cykel, så jag kan cykla ner för ett kvällsdopp... Fortfarnde är kajen avspärrad, men nästa sommar...! Plums i, säger jag bara!

Sedan har vi kvarteret lite närmare, Lindhagens Backe. Även här går det undan! Några månader bara, och allt är inflyttat!! Å vi snackar riktiga hus! Inte bara låga lagom hus!

Passade även på att stanna till för en fika i Lindhagensgallerian. Espresso House, mycket bra kaffeställe!! Något som för övrigt saknas i området häromkring! Visst, man kan strosa upp mot Fridhemsplan, eller över till nya hotellet. Men om man vill ha nå't nära!
Men när ännu fler flyttat in...?

Förresten, vårt "eget" hotel har bytt ägare!
Ryktet säger att Marriot tar över till hösten. Då kan knappast frukosten serveras i en skolmatsal. Då hoppas JAG på en alldeles egen hotel bar! Inom krypasvtånd! 
Kan det bli bättre...?

Med utsikt över Ulvsundasjön, och strandpromenaden...   

Djuuupt parkeringsgarage under Essingeleden...

 

Vinner hon i kväll...?


Drip drop, drip drop...