Gott Slut...!


Smygstartade på lunchen...! Lite bubbel som avslutning av 2010...
Badrumsbaren, men ett gäng goda vänner! Urmysigt, och hög stämning!

Med det önskar jag ALLA ett Gott Slut!
Ses nästa år!

Coola doggar...!


Har haft en kul "full fart" dag, knappt så jag fick i mig lite lunch! Surfade sedan vidare in till Gamla Stan för att träffa goda vänner.

På tunnelbanan, knappast världens mest spännande sätt att resa, men ganska så effektivt...! Är jag trött, pluggar jag in musiken i öronen och landar snabbt på en annan planet.
Andra dagar, som i dag...
Ingen ögonkontakt, det är inte bra! Men man kan ju kolla in folk lite diskret! Alla stilar sida vid sida, framför allt i rusningstid!

Det är extra trevligt att ha sällskap av coola city doggar! De där som bott i stan, i hela sitt liv och åker tunnelbana varje dag, minst! Tågen kan nästan köra över nosen på dem, och de rör inte en fena.
Tvekar inte en sekund när dörrarna öppnas. Avstigande har inte företrädande. Sedan omedelbart när husse eller matte satt sig ner, lägger de sig platt och drar tunga timmerstockar!

Just den här fyrbentingen var kanske inte så fancy som många andra city doggar man ser i rosa eller pälstäcke, men han såg ut att ha det välldigt bekvämt där mitt i gången. Turligt nog var det långt i från fullt, så han fick ta lite plats utan att riskera att bli trampad på.
Snacka om att gilla läget, och kunna koppla av!
Å så steg han av på Odenplan...

Gå i ide! Gå direkt i ide, utan att passera gå...!


I dag, är jag plötsligt hopplöst trött på allt mörker!
Jag har inte minsta lusten att ens försöka vara optimistisk. Struntar fullständigt i om det har "vänt", eller om det bara fortsätter att bli mörkare, och mörkare och mörkare...
kan man gå i ide, och vakna upp igen om 6 månader...?

Bara så uttråkad på allt!
Å inte blev det bättre av att man blir blåst...
Som i går...
Satt och väntade på Mat-Tinas nyårsfirande. Dels skulle det lagas passande buffé mat till nyårsfesten, dels skulle hon åka till Berlin och låta sig inspireras av nya mattrender. Sännande!
Men vad hände?
Inget av maträtterna inspirerade mig nämnvärt. Å inslaget från Berlin kom först i programmets elfte timme, och vara de säkert i 35 sekunder. Jo då, hon besökte KaDeWe, och det var bilder på henne framför en kryddhylla, och så var hon tillbaka hemma vid spisen igen...
Snacka om falsk marknadsföring!

Jag går i ide, tror jag...!
I alla fall i några veckor. Så kan jag inspireras av Berlin på egen hand!