Skor, massor av skor...!

Vilket fynd, och helt oplanerat!

Startade redan första dagen med en shoppingrunda som sig bör. Ett försök att åter hitta ett par nya skor, eller snarare samma svarta sommarmodell som tidigare och kanske nåt passande för hösten…?  
Kan kanske tyckas lite tråkigt med samma modellen men har varit en favorit i flera år! ”Bor” i dem under sommaren och då måste de bytas innan de kan gå av sig självt. Kollade redan vid besöker i våras, men då var det helt slut.
Första dagens shopping blev en flopp. Inte ens en ynka liten tygkasse.  Dessutom var baren jag alltid äter lunch vid stängd. Stängd under hela fotbolls VM, vilken katastrofdag! J

Nytt försök under sista dagen. Nära på lika illa, men just när jag höll på att ge upp helt såg jag en helt ny lite butik. Fönstren tapetserade med stora REA skyltar, och då måste man i alla fall kolla läget. Hittade direkt dessa ursköna blå ”Reiker” på rean! Taget!
Men vad fanns en trappa upp, lite bakom? Jo, en låda med mina svarta favoriter! Lycka!  
Full av ny inspiration forsade jag över gatan till den stora skobutiken. Där stod ett par svarta stövletter i min väg. Med lite silver vid tån!

Även detta en modell jag testat tidigare och bara älskat! Men nu med lite högre skaft och därmed ultimata!

Väl i provartagen insåg jag att de även fanns i brunt, med lite guld…

Alla dessa svåra val…

Visa fler inlägg