Inrikes från T4

Det får bli ett flygplan till! Om man nu någonsdin kan få för många av dem?
Utsikten, helt klart det bästa med besöket i SAS Gold Lounge T4, för en dryg vecka sedan. Att kunna hänga i fönstret och närbeskåda livet på plattan från parkett. Resten däremot var en ganska medioker historia. 
Hade avsiktligt valt en avgång lagom mitt i lunchen  för att faktiskt hinna med ett besök.
Sist blev jag inte insläppt! Skulle betala för mig, men med helautomatiserad inpassering? Inte en personal i sikte. Är inte så ofta jag flyger från inrikes. Nu var det på tiden lixom, hög tid att kolla in faciliteterna!
 
Hade dragit extra tidigt allt för i god tid hinna med att riktigt koppla av och flygplatsmysa. Men döm om min förvåning när jag insåg att det som serverades var mördegskakor och salta pinnar! Man kunde få sig en kopp kaffe och slå sig lös på ett glas bubbelvatten.
Jag som var så inne på en macka och kanske ett glas vin? Ok, just vinet kan väl ses som Stockholmsdekadans av världsklass men det hör ju till när det är semester! Om än bara för en dag!
Var faktiskt ytterligare några medpassagerare som grymtade runt. Soppan var "på gång" hörde jag.
En timme senare, lätt rastlös , HUNGRIG och ännu inte en gnutta närmare "flight mood" saknades fortfarande soppan!
Men jag hade lärt mig en massa spännande med tanke på alla konferanser och säljsamtal som pågått omkring mig!
Hög tid att boarda!
 
Om nu loungen var en besviken blev turen ner till Göteborg en härlig possitiv överraskining. En "kändis" var med på planet, men satt långt där bak! Inte alltid VIP.... Det var ju lite kul!
Det severades en riktigt god tunbrödsrulle!. Klart det gick att få ett glas vin! Hade kunnat flyga vidare en stund till! Knappt man hinner upp innan man ska ner igen!
Start för 24 h Göteborg...
 
 
 
Taggar: ARN, Inrikes.., Lounger, SAS Gold Lounge, SAS Plus, T4;

Kommentera inlägget här :