Spegel, spegel...

Bara en kul grej som hände i går kväll...
Även denna gång har jag tagit in på Hotel Diament Plaza här i Katowize, ett lagom mellanhotell mitt i smeten. Ger mig gångavstånd till kontoret och bra ställen att besöka i kvarteren oomkring. Under min första tur testade jag hotellet som rekomenderades från firman, ett businesshotel på 27 våningar... Den gången var jag ensam i skaybaren...
Är jag nog här också (baren), om jag skulle komma på idén att besöka den. Men här finns en del trevligare alternativ inom krypavstånd. Jag har ju dessutom promenadavstånd till kontoret.
 
Men till saken...
I går, var lite stressad. Hade kollegan som väntade utanför i en tickande taxi... Skulle bara checka in och dumpa väskan. Bokade rummet sent. Var lite svårt att hitta ett riktigt bra pris och villkoren att kunna boka av om det skulle behövas.
Skrev jag bolagsadressen i portalbokningen för fakturan? Blir alltid impad när de har koll. Oj, erbjöd 50 procent nästa gång jag bokar? Nu måste jag ju tillbaka! Ett redan bra pris förvandlas till ett fynd. 
For upp i rummet och konstaterade att jag fått ett trist litet enkelrum. Men det var ju vad jag bokat... Haft tur tidigare!
 
Till jag inser att det inte alls är en spegel där till höger! Inser att jag är inbokad i en suit med två rum och tre sängar! Både skrivbord, minibar och sittgrupp... Olika sängar varje natt!.
Ja, men ok...!
Ska bli intressant att kolla in notan på fredag. Har en känsla av att de redan nu drog 50 procent...?  
Av ett enkelrum...?
Taggar: Hotel;

Kommentera inlägget här :