16 okt -10e, och sista natten i paradiset...

M står i duschen och jag borde börja packa ihop mina grunkor i stället för att sitta kvar här ute på vår lilla gård... Men det är ju så ljuvligt att kunna sitta här och skriva. Fortfarande nästan samma temperatur dag som natt. Lagon 29 grader... Vill inte åka härifrån, så enkelt är det bara! Vill fortsätta vara brun som en pepparkaka, ligga under ett parasoll, ha någon som bäddar sängen och serverar mig frukost... Kan man jobba på distans måntro? Besöka kontoret en gång i månaden typ. Ser att det kostar ca 6000 till Arlanda tor. Som två resor till Ringhals...  ;-) 

Får väl se till att det inte tar 18 år till jag kommer tillbaka. Som den här ggn! Jo, med det är ju sant! Har ju faktiskt varit här en gång tidigare. Dock bara för några timmar. Under min allra första USA resa! Året var 1990 februari, 3 veckor i Florida på besök hos Mahin från Bangladesh! Å jag lyckades pricka in just de tre veckorna Sverige stod stilla på grund av bankstrejk. Minns ni?? Själv susade jag runt i Florida i en blå Camarro, cab... Första söndagen bilade vi ner hit från West Palm Beach.
Å sista helgen besökte vi NYC! Knockad! I morgon är det dags igen!

Men först gäller det att trolla med knäna och få ihop packningen. Visade sig att vi bokats om till ett litet plan, och då gäller bara en resväska. Går inte heller att betala extra för väska två som vi tidigare haft info om.


Behövs väl knappast en bildtext...

Senare, efter middagen...!

Så vad återstår nu? Nästan allt är nedpackat förutom badkläder som åter användes nu när vi kom hem! Kunde inte låta bli ett sista dopp i poolen/bubbelpoolen! Väskorna kommer att gå att stänga, vi har testat!!

         

Skulle vara alla de där ämnena som inte blivit till "riktigt inlägg" då, eller allt de där vi inte hunnit med! 
Om man står ute på spetse av ön, dvs där vi nu badat i en massa dagar. Då är det nästan lika långt till Paris som till Honolulu, på några mile´s när! 
Under årets orkan säsong har man fått evakuera alla turister vid två tillfällen. 
Vi konstaterade nyss att vi inte hört svenska någon gång sedan vi kom hit! Det är ovanligt!! 

Å så det lite mera barnförbjudna...
Vi bor grannar med ett hotell som ger rabatter till brandmän, polismän och collage studerande män... Å förstår jag M rätt får de gärna vara "nudister"... ;-) Rengbågsflaggan vajar utanför nästan alla hotell... 

Vi har vi dagligen vid olika tider gått förbi "väntrummet" till butiken "Living Dolls". Handlar offeciellt om privat dans uppvisning, men vad som egentligen döljer sig bakom fasaden vill man kanske inte veta? Är det lugnt brukar tjejerna stå utanför och röka. I veckan såg vi ett pizza bud stanna utanför och leverera pizza. Även "dansande damer" behöver mat... Å det lustigaste av allt, i deras lilla väntrum har de en egen bankomat!! Här snackar vi service för kunderna! 

Å så vad jag tror blir sista ämnet från Key West, spetskalsonger... Fanns i svarta eller rött, lycra för fin passform, 3 modeller, string med påse, tajtare boxer, eller mer vanlig standardmodell. Alla storlekar! Vi sprang på dem redan en av de första kvällarna. Va inne i en lite dyrare och trendigare klädbutik för herrar. Jag hade lockats in av några snygga väskor i fönstret. Vi tittade runt en del, och fortsatte sedan upp för trappan som utlovade mer fritidskläder. Jo, det fanns några badbyxor för herrar. Men huvuddelen av utbudet var mer eller mindre märkliga "herr ben kläder". Kan de förresten kallas kläder om det bara är några "band"? Inte ens en påse att stoppa den i?? Fritt fall så att säga. Frågade M hur de fungerade, men just då var han väldigt intresserad av ett par badhandukar...